Za pot samostojne podjetnice z odprtjem lastnega frizerskega salona sem se odločila razmeroma mlada, pri svojih 24. letih. Že od vsega začetka zaupam svoji računovodkinji Urški, ki mi jo je takrat priporočila ena mojih strank. Še danes sem hvaležna za to priporočilo, saj je zakonodaja zapletena in ne morem spremljati vseh novosti. Urški popolnoma zaupam, tudi pri nadzoru davčne inšpekcije niso bile ugotovljene nepravilnosti. Danes je že 13 let najinega sodelovanja in verjamem, da bova še dolgo sodelovali.

Z DAsvet ga. Urško Juršev sodelujem že od vsega začetka svoje podjetniške poti in sicer od leta 2009. V tem času sem bil zelo zadovoljen z odzivnostjo in strokovnostjo. Glede morebitnih vprašanj v primeru težav ali če potrebujem nasvet glede poslovnih odločitev dobim vedno hiter in strokoven odgovor. Priporočam vsem, ki želite strokovnost, odzivnost in storitev na nivoju.

Z sodelovanjem z ga. Urško smo zelo zadovoljni. Po več letih iskanja primernega partnerja, kar v osebi in podjetju, ki skrbi za naše računovodstvo in davke vidimo, smo našli osebo, ki nam odgovori na naša vprašanja, včasih nas tudi »okara« in ravno to je dodana vrednost, človek ki ima dovolj znanja da te opozori na tvoje napake!

Nasvet ob pravem času, fleksibilnost in prijaznost so dragocena dodana vrednost Urškinemu strokovnemu delu. Zanesljivost in natančnost pa lastnosti, zaradi katerih sodelujemo že vrsto let.

Z DAsvet sodelujemo že več let. Zaupanje, natančnost, prilagodljivost, strokovnost so ene od glavnih vrednot, ki v našem poslovanju veliko pomenijo. Zato je DAsvet Urška Juršev s.p. za naše podjetje eden od najpomembnejših sodelavcev.

Valerija Berzak

računovodstvo, kadrovsko delo

Urška Juršev

računovodstvo, davčno svetovanje, kadrovsko delo

Facebook Linkedin

  • 24 Okt, 2017
  • Knjige

   

Urška Juršev je soavtorica priročnika Konti, knjižbe, protiknjižbe.

Z založbo Verlag Dashöfer sodelujem od leta 2007, naprej kot soavtorica priročnika Konti, knjižbe, protiknjižbe, nato pa tudi pri Davčnih nasvetih, Računovodskih izkazih, on-line Testih in še kje. Z založbo zelo rada sodelujem, ker so strokovni, imajo super ideje, so korektni in se maksimalno trudijo za svoje stranke, kar je tudi moj moto.